Kemi

titreringskurve syre

29. august 2020 af Trojanskhest - Niveau: B-niveau

Hej SP

Er i gang med en opgave som jeg har svært ved at løse. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2020 af mathon

                                                 ikke den aktuelle base


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{reaktionsforhold:}&NaOH:HCl=1:1\\\\ \textup{antal mol base }=& \textup{antal mol syre}\\\\ (20\;mL)\cdot c_{NaOH}=&\left ( 15\;mL \right )\cdot \left ( 0.1\;mM \right )\\\\ c_{NaOH}=&\frac{15}{20}\cdot \left ( 0.1\cdot 10^{-3}\;M \right ) \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: titreringskurve syre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.