Matematik

Hvordan får jeg x^2 = -2x-3???

31. august 2020 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Hvordan giver x-2   = -2x-3??? 

Hvis jeg skulle regne den ud skulle den blot give -2x, da x2=2x


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2020 af Forår2020 (Slettet)

f(x) = x-2

f`(x) = -2·x-2-1 = -2·x-3


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. august 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll} f(x)=x^{-2}\\\\ f{\,}'(x)=-2\cdot x^{-2-1}=-2x^{-3} \end{array}


Svar #3
31. august 2020 af Amalie1234324

nåårhh tak


Skriv et svar til: Hvordan får jeg x^2 = -2x-3???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.