Matematik

Integral og differential regning.... HJÆLP!

31. august 2020 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp med de nedestående opgaver (kan slet ikke finde ud af det)

Tusind tak!

Vedhæftet fil: mat stu. .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} h(x)=&\sin\left ( \frac{1}{x}+x^2\right)\\\\ h{\,}'(x)=&\cos\left (\frac{1}{x}+x^2 \right )\cdot \left ( \frac{-1}{x^2}+2x \right )\\\\ h{\,}'(-6)=&\cos\left (\frac{1}{-6}+(-6)^2 \right )\cdot \left ( \frac{-1}{(-6)^2}+2\cdot (-6) \right )=\\\\& \cos\left (\frac{215}{6} \right )\cdot\left ( \frac{-1}{36} -12 \right )=\\\\& \frac{-433}{36}\cdot \cos\left ( \frac{215}{6} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

3.opgave , bestem h´(x)

h (x) = x / x2+x +1

h (x) = f(x) / g(x)

h´(x) = ( f`(x) · g(x) - f(x) · g´(x) ) / (g(x))2

h´( x ) = 1 · ( x2+x +1) - x · ( 2x + 1) / (g(x))2

h´(x) = (x2+x+1 -2x-x) /( g(x))2 

h´(x) = (-x2+1) / (x2+x+1)2


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

opgave 2, bestem integral ( stamfunktion )

f(z) = ( 4z-2)2

F(z)= (1/12)· ( 4z - 2 )3 + C. 

C = en konstant 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2020 af mathon

detaljer i #3
                       se    https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1972002


Skriv et svar til: Integral og differential regning.... HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.