Matematik

Vektorer

31. august 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

Hey, nogen der kan hjælpe med disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2020 af AMelev

12) \vec a^2=\vec a\cdot \vec a=\left | \vec a \right |^2 FS side 11 (54), så \left |\vec a-\vec b \right |^2=(\vec a-\vec b)^2
Benyt regnereglerne for skalrprodukt 

14) Brug FS side 11 (51)


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.