Matematik

Hjælp til at omskrive ligning

01. september 2020 af Krollo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Hvordan omskrives ligningen 0=2x+4y+2 til y=ax+b? Mit gæt er 4y=-2x-2. Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2020 af peter lind

Du skal også dividere ligningen med 4


Skriv et svar til: Hjælp til at omskrive ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.