Matematik

Hvor høj er buen og hvor bred er buen nederst

02. september 2020 af sandrai - Niveau: B-niveau
Hej

Jeg sidder lidt fast i opgave b, i denne opgave.

Har vedlagt et billede af opgaven


På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2020 af mathon

Hvad har du fået regressionsudtrykket til?


Svar #2
02. september 2020 af sandrai

Hov det glemte jeg lige at tilføje

Sætter lige det jeg har lavet

Svar #3
02. september 2020 af sandrai

Nå kan ikke få lov til at sætte det ind

Men jeg har fået y= -0,1512287•x2+20

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. september 2020 af mathon

                              \small \begin{array}{llll} a)\\& \begin{array}{llll} \begin{array}{lll} a=-0.15129\\b=0 \\ c=20 \end{array} \end{array} \\\\ b)\\& \begin{array}{lll} \textup{h\o jde:}&20\\\\ \textup{bredde:}&11.5-(-11.5)=23 \end{array} \end{array}


Svar #6
02. september 2020 af sandrai

Tak

Skriv et svar til: Hvor høj er buen og hvor bred er buen nederst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.