Matematik

Hjælp til ligning

08. september 2020 af Studerende12345678 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg vil gerne have hjælp til en ligning. Jeg vil høre hvordan man bestemmer en forskrift for g når punkterne hedder (-2,3)? 

Tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

opgave b

y = ax +b

y-ax = b      Fra opgave a har du  a= 4 samt til opgave b, punktet ( x,y) ( -2,3 )

3 -( 4 · (-2) = b

11 = b

Dermed bliver forskriften :

g (x) = 4·x +11


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2020 af ringstedLC

To parallelle linjer har samme hældning:

\begin{align*} g(x) &= a_f\cdot x+b \\ g(-2)=3 &= a_f\cdot (-2)+b \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.