Matematik

Hvordan bruges kædelreglen i dette eksempel

13. september 2020 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan bruges kædelreglen her? Jeg har vedhfætet :) Det er jo diff den ydre *behold den indre*diff den indre på. Men dette gør de ikke i dette eksempel de får 3 led, hvilket jeg ikke forstår

Vedhæftet fil: chain rule.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2020 af ringstedLC

Der er to kæder fordi der er tre funktioner:

\begin{align*} u_1=\frac{\pi x}{2}\;,&\;u_2=\sin(x)\,,\;u_3=x^3 \\ u &= \bigl(u_3\circ (u_2\circ u_1)\bigr)(x) \end{align*}


Skriv et svar til: Hvordan bruges kædelreglen i dette eksempel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.