Matematik

bestem arealet af den røde firkant når x=2

16. september 2020 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

sidder med denne opgave uden hjælpemidler. 

og jeg kan ikke rigtig komme igang. 

nogen der vil hjælpe mig med opgaverne. 

jeg ved jo side x=2 er resten af lijen så 8?  også mangler jeg bare den sidste linje.. 

Vedhæftet fil: firkant.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2020 af mathon

Brug arealet af det "oprindeligt" røde rektangel minus arealet af den "hvide" trekant.


Skriv et svar til: bestem arealet af den røde firkant når x=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.