Matematik

eksponentielle funktioner

23. september 2020 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau

Hej opgaven lyder således: 

?Angiv begyndelsesværdierne for de fire funktioner (vedhæftet som billede) 

F1= 2

F2 = 2

F3 = 5

F4 = 5

Angive rækkefølgen på funktionerne efter, hvor stort grundtallet er. Start med funktionen, der har det mindste grundtal. Her forstår jeg ikke hvordan man finder grundtallet ud fra en graf?

Vedhæftet fil: Skærmbillede (35).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2020 af peter lind

Det er ikke meningen at du skal finde grundtallene. Du skal kun rangere dem efter størrele´se. Det kan du se af hvor stejle kurrvene er og om de er aftagende eller voksende Således ar grafen for f3 den der har det mindste grundtal


Svar #3
23. september 2020 af nutellaelsker

ok så jeg fik den fra størst til mindst:

F1

F2

F4

F3

jeg har så også brugt formlen for at finde a (for en sikkerheds skyld) som vedhæftet på billedet. 

Vedhæftet fil:Skærmbillede (37).png

Svar #4
23. september 2020 af nutellaelsker

er det forkert eller rigtigt rækkefølgen? 


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.