Matematik

en graf- f og g

24. september 2020 af Perikon007 - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har lige brug for hjælp til en opgave.

Vedhæftet fil: graffen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2020 af peter lind

Ligningens form y = ax+b find to punkter på hver af graferne (x1, y1) og (x2, y2), a = (y2-y1)/(x2 - x1)  b = ax1- y1=ax2-y2


Svar #2
24. september 2020 af Perikon007

Det er lidt for inviklet, forstå det ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2020 af ringstedLC

Begge grafer er rette linjer. En ret linje har hældningen a og skærer y-aksen i (0,b).


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2020 af PeterValberg

Du kan faktisk bare aflæse værdierne for a og b....
For den blå graf er b = 4 (det er der, hvor grafen skærer y-aksen)
og hældnngskoefficienten a kan aflæses til at være lig med -2
Forskriften for den blå graf er således:

f(x)=-2x+4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: en graf- f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.