Matematik

Tal

26. september 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der ved hvordan tallet 0,3 million er i hel tal???

Er lidt forvirret hvorvidt regnestykket skal forståes

Billede linket :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2020 af Rasko90

300.000


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2020 af ringstedLC

\begin{align*} 0.3 \;\text{mio.} &= 0.3\cdot 10^6 \\ &= 0.3\cdot 10\cdot 10^5 \\ &= 3\cdot 10^5=300000 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.