Matematik

Differentialregning (CAS-VÆRKTØJ)

28. september 2020 af kemc - Niveau: A-niveau

Er dette rigtigt udregnet 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
28. september 2020 af kemc

Nummer 2: Gerne i wordmat 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

Til # 1

opgave nummer 1, y = 2x-3 er korrekt

opgave nummer 2

g ( x) = x3 / ( ln x )

Mit resultat : Tangenten i  punktet( x,y) = ( e, g(e) ) har ligningen y = 2·e2 ·x - e3 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

#2 indsat parantes i sidste linje 

Til # 1

opgave nummer 1, y = 2x-3 er korrekt

opgave nummer 2

g ( x) = x3 / ( ln x )

Mit resultat : Tangenten i  punktet( x,y) = ( e, g(e) ) har ligningen y = (2·e2 ·x ) - e3 


Svar #4
28. september 2020 af kemc

#3
#2 indsat parantes i sidste linje 

Til # 1

opgave nummer 1, y = 2x-3 er korrekt

opgave nummer 2

g ( x) = x3 / ( ln x )

Mit resultat : Tangenten i  punktet( x,y) = ( e, g(e) ) har ligningen y = (2·e2 ·x ) - e3 

Hvordan løser man den i wordmat ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

Hej kemc

#4
#3
#2 indsat parantes i sidste linje 

Til # 1

opgave nummer 1, y = 2x-3 er korrekt

opgave nummer 2

g ( x) = x3 / ( ln x )

Mit resultat : Tangenten i  punktet( x,y) = ( e, g(e) ) har ligningen y = (2·e2 ·x ) - e3 

Hvordan løser man den i wordmat ?

                 Hej kemc, jeg kender meget lidt til Wordmat, men mon ikke en anden der bruger 

                 Studieportalen, kan hjælpe dig ?


Skriv et svar til: Differentialregning (CAS-VÆRKTØJ)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.