Matematik

Gør for hver af graferne A,B,C og D rede for, hvilken af funktionerne f,g,h og k den er graf for

30. september 2020 af DUERSEJ22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens. Jeg har et spørgsmål jeg ikke ved hvordan jeg besvarer. Det lyder altså 

På figuren ses graferne for hver af de fire funktioner 

f(x)=ln(x)

g(x)=2*ln(x)

h(x)=ln(x-2)

k(x)=ln(x)+2

Gør for hver af graferne A,B,C og D rede for, hvilken af funktionerne f,g,h og k den er graf for? 

Jeg vil herunder vedfhæfte figuren 

Vedhæftet fil: graf.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2020 af ringstedLC

Brug din basisviden om funktionsværdien af en logaritmefunktion til at bestemme f og g.

Brug dernæst at h og k er forskydninger af f.


Skriv et svar til: Gør for hver af graferne A,B,C og D rede for, hvilken af funktionerne f,g,h og k den er graf for

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.