Matematik

Brøker

01. oktober 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan hjælpe med brøker??

Bilede vedhæftet

Både opg. 36 & 37
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2020 af peter lind

lav 1/4 og 2/5 om til decimaltal


Svar #3
01. oktober 2020 af Annicca (Slettet)

1/4 = 0,25 som decimaltal
2/5= 0,4 som decimaltal

Hvad skal jeg så?

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

Til # 3

opgave 36 

3.25 + 15.2 = 18.45

opgave 37

13-4.4 = 8.6


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.