Kemi

Mængdeberegning

13. oktober 2020 af kemc - Niveau: C-niveau

Hej.

Er dette den rigtige fremgangsmåde ?

Vedhæftet fil: kemi.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

Fremgangsmåden er korrekt , men du mangler at beregne c. ) før du kan svare på spørgsmålet


Svar #2
13. oktober 2020 af kemc

#1

Fremgangsmåden er korrekt , men du mangler at beregne c) før du kan svare på spørgsmålet

Tak for dit hurtigte svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2020 af mathon

                                        \small \begin{array}{llllll} \begin{bmatrix} a & \frac{90}{180.16}\\\\ b&\frac{20}{44.01} \\\\ c&\frac{10}{18.015} \\ \\ d&\frac{1.50}{2.016} \end{bmatrix} \end{array}=\begin{bmatrix} a &0.50 \\\\ b &0.45 \\\\ c &0.56 \\ \\ d &0.74 \end{bmatrix}


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.