Kemi

Beregningsskema

16. oktober 2020 af kemc - Niveau: C-niveau

Sidder fast med spørgsmål b ?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
16. oktober 2020 af kemc

Det vil sige, at der er blevet dannet 18,0 g H2O 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2020 af mathon

      Ja.

                      \small \small \begin{array}{|l|c|c|c|c|c|c|}\hline &2\,H_2&+&O_2&\longrightarrow &2\,H_2O\\\hline \textup{masse/g}&2.0&&16.0&&18.0\\\hline \textup{molmasse}/\frac{g}{mol}&2.0&&32.0&&18.0\\\hline \textup{antal mol}&1&&\frac{1}{2}&&1\\\hline \textup{koefficienter}&2&&1&&2\\\hline \end{array}


Skriv et svar til: Beregningsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.