Kemi

Mængdeberegning

17. oktober 2020 af marielinge - Niveau: C-niveau

Hej guys, er lidt usikker på den her, ift hvilken volumen jeg ska benytte mig af.

Tror også der er noget med et forhold? Så jeg skal ikke blot bestemme C korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{mol-\ae kvivalens:}\\& \begin{array}{llllllllll} n\left (Fe^{2+} \right )\quad=\quad 5\cdot n\left (Mn{O_4}^- \right )\\\\ \left (0.0050\;L \right )\cdot c\quad=\quad5\cdot (0.0022\;L)\cdot \left ( 0.0100\;M \right )\\\\ \begin{array}{rllllllll} &&&&&\, \, \, c &=&5\cdot \frac{0.0022}{0.0050}\cdot (0.0100\;M)=0.022\;M\end{array} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.