Kemi

Beregningsskema

18. oktober 2020 af kemc - Niveau: C-niveau

Sidder fast med den sidste øvelse 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2020 af mathon

.

              \small \begin{array}{|l|c|c|c|c|c|c|c|}\hline &MgCl_2&+&2\,NaOH&\longrightarrow &Mg(OH_2)&+&2\,NaCl\\\hline \textup{masse}/g&163.29&&137.20&&100&&200.46\\\hline \textup{molmasse}/\frac{g}{mol}&95.21&&40.00&&58.32&&58.44\\\hline \textup{antal mol}&1.715&&3.430&&1.715&&3.430\\\hline \textup{koefficienter}&1&&2&&1&&2\\\hline \end{array}


Svar #3
18. oktober 2020 af kemc

#2

.

              \small \begin{array}{|l|c|c|c|c|c|c|c|}\hline &MgCl_2&+&2\,NaOH&\longrightarrow &Mg(OH_2)&+&2\,NaCl\\\hline \textup{masse}/g&163.29&&137.20&&100&&200.46\\\hline \textup{molmasse}/\frac{g}{mol}&95.21&&40.00&&58.32&&58.44\\\hline \textup{antal mol}&1.715&&3.430&&1.715&&3.430\\\hline \textup{koefficienter}&1&&2&&1&&2\\\hline \end{array}

Hvordan får du de 163,29 g


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} m=n\cdot M\\\\ m=\left (1.715\;mol \right )\cdot \left ( 95.21\;\frac{g}{mol} \right )=163.285\;g \end{array}


Svar #5
18. oktober 2020 af kemc

#4

               \small \begin{array}{lllll} m=n\cdot M\\\\ m=\left (1.715\;mol \right )\cdot \left ( 95.21\;\frac{g}{mol} \right )=163.285\;g \end{array}

hvordan er du nået frem til antal mol 


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2020 af mathon

Ud fra koefficienterne i den afstemte reaktion.


Skriv et svar til: Beregningsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.