Matematik

vektorfunktion

20. oktober 2020 af Saadjama - Niveau: A-niveau

jeg har virkelig brug for hjælp i denne opgave. opgaven har jeg sat ind som en fil. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2020 af mathon

                               \small \begin{array}{llllll} \begin{array}{lll} x=-t^2+4&=&(2+t)(2-t)\\y= 0.1t^3+0.2t^2-t&=&0.1t(t^2+2t-10) \end{array} \end{array}


Svar #3
20. oktober 2020 af Saadjama

er opgaven færdig lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2020 af mathon

            Nej. Det var et oplæg.
   


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Eventuelle akse-}\\ \textup{sk\ae ringspunkter:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{med x-aksen}\\ \textup{kr\ae ver:}&y=0=0.1t^3+0.2t^2-t=0.1t\left ( t^2+2t-10 \right )\\\\& t=\left\{\begin{matrix} -1-\sqrt{11}\\ 0 \\ -1+\sqrt{11} \end{matrix}\right.\\\\ \textup{sk\ae ringspunkter:}&\overrightarrow{r}(-1-\sqrt{11})=\begin{pmatrix} -8-2\cdot \sqrt{11}\\0 \end{pmatrix}\\\\& \overrightarrow{r}(0)=\begin{pmatrix} 4\\0 \end{pmatrix}\\\\& \overrightarrow{r}(-1+\sqrt{11})=\begin{pmatrix} -8+2\cdot \sqrt{11}\\ 0 \end{pmatrix}\\\\\\\\\\ \textup{med y-aksen}\\ \textup{kr\ae ver:}&x=0=-t^2+4=2^2-t^2=(2+t)(2-t)\\\\& t=\left\{\begin{matrix} -2\\2 \end{matrix}\right.\\\\ \textup{sk\ae ringspunkter:}&\overrightarrow{r}(-2)=\begin{pmatrix} 0\\2 \end{pmatrix}\\\\& \overrightarrow{r}(2)=\begin{pmatrix} 0\\-0.4 \end{pmatrix} \end{array}\end{array}\\\\\\


Skriv et svar til: vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.