Matematik

Karakter Opstilling 9 kl

22. oktober 2020 af HejMedDig27008 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen 

Jeg går på en friskole og har lige haft terminsprøver i denne uge 

jeg fik 7 i mattematik med hjælpemidler men vil gerne hvide hvor mange jeg fik rigtig. Så vil håre om i viste hvor mange man skal have rigt før man kan få 7 

og om i ik også kunne svare på det samme bare med 

Dansk Retskrivning

Dansk Læseprøve 

Engelsk Mundlidt

Engelsk Skereftlig 

Mattematik Med hjælpe midler 

Mattematik uden hjælpemidler 

Mattematik Mundlidt

00 = ?

0.2 = ?

4 = ?

7 = ? 

10 = ?

12 = ? 

høber i kan hjælpe mig med hvor mange man skal have rigtig i de forskelige for at få de forskelige karakter 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Værsgo:

00 = 0

02 = 10

4 = 100

7 = 111

10 = 1010

12 = 1100

Men du burde nok også lige øve din skriftlighed. Dit dansk er rent ud sagt elendigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2020 af rycdi

[80% = 10 


Skriv et svar til: Karakter Opstilling 9 kl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.