Matematik

Bestem de to værdier af c

26. oktober 2020 af Malteersejj21111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er bestemt ved 
f(x) - x^3 - 3*x^2 - 5*x + c;

hvor c er en konstant 
Linjen l er bestemt ved ligningen 
y = 4*x + 6;

Det oplyses, at der netop to værdier af konstanten c, for hvilke linjen l er en tangent til grafen for f. 

a) Bestem de to værdier af c? 

Hvordan løser jeg denne opgave? Denne opgave, skal løses step by step. Håber folk kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af peter lind

I røringspunktet er f'(x) = 4 såløs ligningen f'(x) = 4


Skriv et svar til: Bestem de to værdier af c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.