Matematik

graf

03. november 2020 af august543 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal beregne førstekoordinaten til punktet B. Jeg tænkte på at bruge formlen for førstekoordinaten, men jeg har ikke nogen viden om hvad punkt B er. Det eneste jeg ved er at punkt A er (0,f(0). 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2020 af janhaa

y = f(x) gir 2 punkter


Svar #2
03. november 2020 af august543

#1

y = f(x) gir 2 punkter

Hvad betyder det helt præcist. Kan du uddybe? Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2020 af janhaa

#2
#1

y = f(x) gir 2 punkter

Hvad betyder det helt præcist. Kan du uddybe? Tak på forhånd


f(x)=y\\ ax^3+bx^2+cx+d=y=-3x+8


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.