Matematik

en ligning for tangenten til grafen

07. november 2020 af sandra000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey er der nogen der kan hjælpe at gøre dette uden CAS?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2020 af peter lind

se formel 121 side 23 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2020 af mathon

               \small \small \small \small \begin{array}{lllll}\mathbf{1)}\\\qquad \begin{array}{c|c} f(x)&f{\, }'(x)\\\\\hline\\ 2\sin(x)-3&2\cos(x)\\\\\hline\\ f(0)=2\cdot \sin(0)-3=-3&2\cdot 1=2 \end{array} \\\\\\ \begin{array}{lllll}&& \textup{Tangentligning i }(0,-3)\textup{:}\\&&& y=2\cdot (x-0)+(-3)\\\\&&& y=2x-3 \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: en ligning for tangenten til grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.