Fysik

hvor langt når bølgen ud over resonansrørets kant

08. november 2020 af LJM - Niveau: B-niveau

jeg har følgende oplysninger:

lydens hastighed=344 m/s

Længde på røret = 57

Bølgelængden = 76 cm 

Bølgen er i 2. partialtone i et halvåbent resonansrør 

Det virker som om at lydens hastighed skal bruges, det bliver jeg lidt forvirret over. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Der er en del opgaver, hvor en del af opgaven går ud på at eliminere de oplysninger, der ikke er brug for. Det er en forberedelse på at skulle arbejde med de opgaver, som man kommer ud for senere i livet. Her kan der være et hav af oplysninger, selv om man måske kun skal bruge de tre.


Skriv et svar til: hvor langt når bølgen ud over resonansrørets kant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.