Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P

12. november 2020 af Malteersejj2999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens. 

Jeg har et spørgsmål, som jeg virkelig håber i kan hjælpe mig med. Det lyder således 

En funktion f er løsning til differentialligningen 
y'=2y*(8-y)
Grafen for f går gennem punktet P(0.2)

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af Mathias7878

Anvend, at 

a = y' = 2y(8-y)

hvormed du nu kan bestemme den lineære forskrift på formen

 y = ax+b

gennem punktet P(0,2). 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.