Matematik

Vektorer og cirkler

16. november 2020 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hejsa. Søger lidt ekstra hjælp<3

Vedhæftet fil: Stykke 3.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2020 af janhaa

(-6, 9) *(t, 5) = -6t + 45 =0

45 = 6t 

t = 7,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2020 af AMelev

                        
De har ikke noget med cirkler at gøre.

Se Formelsamling side 11 (53) & (50)


Skriv et svar til: Vektorer og cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.