Matematik

Vektorer

16. november 2020 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe her?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2020 af janhaa

5x + y = 16 =0

x = t

y = -5t + 16 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2020 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{En retningsvektor}\\ \textup{er:}&\overrightarrow{r}=-\widehat{\begin{pmatrix} 5\\1 \end{pmatrix}}=\begin{pmatrix} 1\\-5 \end{pmatrix}\\ \textup{linjen gennem }\\ \textup{punktet:}\\& (-2,-6)\\\\ \textup{En parameter-}\\ \textup{fremstilling er:}\\& \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -2\\-6 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 1\\-5 \end{pmatrix}\qquad t\in\mathbb{R} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2020 af janhaa

#1

5x + y = 16 =0

x = t

y = -5t + 16 

5x + y + 16 = 0

x = t

y = -16 - 5x

y = -16 - 5t


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2020 af AMelev

Væn dig til at bruge din formelsamling - den er den eneste lovlige hjælp til eksamen.

Angiv punkt P0(x0,y0) og normalvektor \vec n? ud fra ligningen. Se din formelsamling side 15 (71) inkl. figur.

Bestem en  retningsvektor \vec r= \widehat{\vec n} . Se FS side 12 (57).

Indsæt i linjens parameterfremstilling. Se FS side 15 (72).


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.