Kemi

Masse procent af element

17. november 2020 af Stjerneskud2016 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg forstår ikke hvilken fejl jeg har lavet i førlgende opgave. Facit siger at %Cu = 7,812

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: procent.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af janhaa

MM = 813,55 g/mol


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2020 af janhaa

(100*63,55)/813,55 = 7,81 % Cu


Skriv et svar til: Masse procent af element

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.