Matematik

Udtryk og former

17. november 2020 af 1234skoleelev - Niveau: B-niveau

Kunne ikke formulere spørgsmålet, så har vedhæftet opgaveformuleringen.

Håber der nogen der kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af peter lind


Svar #2
17. november 2020 af 1234skoleelev

#1

Mente mere hjælp til selve opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2020 af peter lind

Giv indlægget en mere sigende titel

a) 2x+y = 20

b) Areal = x*y  Indsæt y fra resultatet af a. Det biliver et 2. gradspolynomium. Find toppunktet af grafen enten ved at differentiere eller brug formlen for toppunktet


Svar #4
17. november 2020 af 1234skoleelev

#3

Giv indlægget en mere sigende titel

a) 2x+y = 20

b) Areal = x*y  Indsæt y fra resultatet af a. Det biliver et 2. gradspolynomium. Find toppunktet af grafen enten ved at differentiere eller brug formlen for toppunktet

Tusind Tak!


Skriv et svar til: Udtryk og former

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.