Fysik

Fysik

18. november 2020 af Onana000 - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan løser man denne oppgave.

Jeg fik opg A til at være 5.5*10^-10 J


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllll} b)\\& \begin{array}{llllll} \textup{Protonenergi:}&0.90\cdot \left ( 5.5\cdot 10^{-10}\;J \right )=4.95\cdot 10^{-10}\;J\\\\ \textup{Antal protoner:}&N=\frac{100\;J}{5.5\cdot 10^{-10}\;J}=1.82\cdot 10^^{11}\\\\ \textup{ligeligt fordelt p\aa }&0.48\;m^2\textup{ v\ae v.} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.