Fysik

bølger, lys og lyd

21. november 2020 af isaira - Niveau: B-niveau

Vil gerne hjælp til denne:

Hvis følgende to bølger 1 og 2 interfererer, hvilken af valgmulighederne A-D bliver så den nye bølge? vil gerne med begrundelse...

har vedhæftet billag

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: bil2 fys.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2020 af mathon

    B.
                


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2020 af mathon

Prøv selv:
                     \small \begin{array}{lllll} \textup{Definitioner:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Define}\quad f(x)=\sin(x)\\\\ \textup{Define}\quad g(x)=\cos(x)\\\\ \textup{Define}\quad h(x)=f(x)+g(x) \end{array}\\\\\ \textup{Betragt graferne}&\textup{og afg\o r selv.} \end{array}


Skriv et svar til: bølger, lys og lyd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.