Matematik

Bestem monotoniforhold for funktion

22. november 2020 af xXxNoobmaster69 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig i gennem dette spørgsmål? Jeg ved ikke hvordan man gør.

Vedhæftet fil: funktion.JPG

Svar #1
22. november 2020 af xXxNoobmaster69

Spørgsmålet er vedhæftet under postet


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2020 af AMelev

             

g'(x) er en lineær funktion, med (x1,y1) = (-1/2,0) og (x2,y2) = (0,1).
Bestem g'(x) Se FS side 16 (77) - (79).

Bestem nulpunkter og fortegn for g'(x) og derudfra monotoni for g

Løs ligningen f '(x) = g'(x) mht. x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2020 af ringstedLC

Bestem x-koordinaten til R som er skæringen mellem A og B.

\begin{align*} f'(x) &= g'(x) \\ 5 &= \frac{y_Q-y_P}{x_Q-x_P}\cdot x_R+y_Q \\ x_R &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem monotoniforhold for funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.