Kemi

pH

25. november 2020 af kemc - Niveau: B-niveau

Er disse to opgaver beregnet korrekt? 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2020 af mathon

Nej - det er de ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2020 af mathon

     \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 4.4.2.}\\\textup{ved 25}\degree C\\& a.\\&& \begin{array}{lllll} pH=-\log\left ( 2\cdot 0.0010 \right ) \end{array}\\\\& b.\\&& \begin{array}{lllll} pH=-\log\left ( 2\cdot 0.0030 \right ) \end{array} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. november 2020 af mathon

     \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 4.4.4.}\\\textup{ved 25}\degree C\\& a.\\&& \begin{array}{lllll} pH=14+\log\left ( 2\cdot 0.010 \right ) \end{array}\\\\& b.\\&& \begin{array}{lllll} pH=14+\log\left ( 2\cdot 0.050 \right ) \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.