Fysik

Hjælp til denne opgave om fysik / astronomi...

27. november 2020 af OnDonDing - Niveau: C-niveau

Hej. Denne opgave har drillet mig lidt i noget tid nu.. Hjælp ville være enormt værdsat!! Det er primær opgave a og b, der driller... HJÆÆÆÆLP!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. november 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{Trigonometrisk}\\ \textup{funktion:}&\sin(\theta )=\frac{d}{D}\\\\& d=D\cdot \sin(\theta)\\\\\textup{Afstande:}\\& d=\left ( 149\;597\;871\;km \right )\cdot \sin\left ( \left \{ 27\degree,46\degree \right \} \right ) \end{array}


Svar #3
27. november 2020 af OnDonDing

Tusind tak for svaret!! Kæmpe hjælp!!!


Skriv et svar til: Hjælp til denne opgave om fysik / astronomi...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.