Fysik

Hjælp til Fysik C Haster !!

28. november 2020 af flottelise - Niveau: C-niveau

Hej igen 

Jeg har nogen som driller mig en hel del og det er, hvor jeg skal λ/nm jeg har lavet en tabel med værdierne.

Problemmet er at jeg har glemt hvordan jeg fik resultatet fra λ/nm.

Vær sød at hjælp mig

Her er et billede af tabellen: 

På forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2020 af mathon

                        \small \small \begin{array}{lllll} \lambda =\frac{d}{n}\cdot \sin\left ( \theta_n \right ) =\frac{d}{n}\cdot \frac{a_n}{\sqrt{L^2+{a_n}^2}}\end{array}


Svar #2
28. november 2020 af flottelise

Ok mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hjælp til Fysik C Haster !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.