Kemi

Titrering

30. november 2020 af yes123456 - Niveau: Universitet/Videregående

Har svært ved at forstå titrering, nogen som kan hjælpe med beregninger/fremgangsmåde til denne?

25,00 mL 0,125 M eddikesyre-opløsning titreres med 0,100 M NaOH-opløsning. Det brugte udstyr er af en sådan præcision, at der kun kan måles præcist ned til hver 0,1 mL tilsat NaOH-opløsning. Hvor mange mL NaOH-opløsning vil der måles tilsat når ækvivalenspunktet er nået?

Question 20 options:

31,3

0,1

31,2

3,1

0,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2020 af janhaa

ved eq. pt is n(OH-) = n(HA)

25*0,125 = 0,1V

V = 31,25 (ml)

dvs: a) lik 31,3


Svar #2
30. november 2020 af yes123456

Hvordan kommer du fra 0,1V til 31,25 ml?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2020 af janhaa


Skriv et svar til: Titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.