Matematik

Vektorer

01. december 2020 af 061203 - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe her? - se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: matt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2020 af mathon

          \small \small \begin{array}{lllll} c)\\& \begin{array}{lllll} 2-2s=x=-4+t\\\\ 7+6s=y=5+4t\\\\ \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll}2-2s=-4+t\\&,\left \{ s,t \right \}\\ 7+6s=5+4t \end{array}\right. \right ) \end{array} \\\\& s=\frac{11}{7}\qquad t=\frac{20}{7}\\\\\textup{Sk\ae ringspunkt:}\\& \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\7 \end{pmatrix}+\frac{11}{7}\cdot \begin{pmatrix} -2\\6 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -\frac{8}{7}\\ \frac{115}{7} \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.