Kemi

reaktionsskema, aluminiumchlorid og natriumsulfat-opløsning

10. december 2020 af vienberg96 - Niveau: C-niveau

1. 

AlCl3(s) 
opskriv reaktionskema med vand ?
2. 

i en vandelig opløsning af almuniumchlorid er (Al3+(aq)) = 0,2 mol/L 

hvor stor er Cl(aq) ?

3.

i en natruimsulfat - opløsning er den formelle koncentration c= 1,2 mol/L
a) opskriv reaktionskemaet for opløsningen Na2SO4(s) 

b) anføre de aktuelle konctretioner 

[Na+(aq)} 
[SO42-(aq)} 


Svar #2
10. december 2020 af vienberg96

#1

Se: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1989125

du har linket mig til mit andet spøgsmål :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2020 af janhaa

2.

[Cl-] = 0,6 M


Svar #5
10. december 2020 af vienberg96

#4

2.

[Cl-] = 0,3 M

hvordan bliver det 0,3M


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. december 2020 af janhaa

3.

[Na^+]=2,4\,M\\ [SO_4^{2-}]=1,2 \,M

[Na^+]=2,4 M

[SO_4^{2-}]=1,2 M


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. december 2020 af janhaa

#5
#4

2.

[Cl-] = 0,3 M

hvordan bliver det 0,3M

(Cl-) = 0,6 M


Svar #9
10. december 2020 af vienberg96

tak for svar :) 


Skriv et svar til: reaktionsskema, aluminiumchlorid og natriumsulfat-opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.