Matematik

HJÆLP mat afl virker lidt svær ( 3 opgaver nederst)

10. december 2020 af Marj0117 - Niveau: B-niveau

Jeg jeg har brug for hjælp til den her, den virker lidt udfordrene skal jeg både tegne og regne eller kun tegne.


Svar #1
10. december 2020 af Marj0117

Så følger den her også med 


Svar #2
10. december 2020 af Marj0117

#1

Så følger den her også med 

Jeg har dog lavede den første altså a)


Svar #3
10. december 2020 af Marj0117

Og den her som den sidste. KAn simpel hen ikke forstå den. 

Og alle opgaverne laves i Maple undtagen den første.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2020 af Moderatoren

Gør det lettere for hjælperne:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Opret en tråd pr. opgave.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2020 af StoreNord

a)    Hvorfor tegner du den ikke bare i Geogebra?


Svar #6
10. december 2020 af Marj0117

Spørgsmålet er bare hvordan skal jeg tegne den?


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. december 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #8
10. december 2020 af Marj0117

#4

Gør det lettere for hjælperne:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Opret en tråd pr. opgave.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Der medfølger 3 opgaver som jeg har svært ved at løse og forstå. 


Brugbart svar (1)

Svar #9
10. december 2020 af StoreNord

#6 og #7     Eller sådan her.


Svar #10
10. december 2020 af Marj0117

Nåå okay nu forstår jeg den første opgave.


Brugbart svar (1)

Svar #11
10. december 2020 af Capion1

# 0 og 7
Vektoraddition er lidt ligesom en tommestok, der foldes ud. Dog er tommestokkens led
lige lange, men det er vektorerne ikke nødvendigvis.


Brugbart svar (0)

Svar #12
10. december 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #13
10. december 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} a)\\& \begin{array}{llllll} \textup{Define }f(x)=\frac{8.7}{1+14.9\cdot e^{-0.54\cdot x}}+13.8\\\\ \textup{solve}\left (22.47=\frac{8.7}{1+14.9\cdot e^{-0.54\cdot x}}+13.8,x \right ) \end{array}\\\\ b)\\& \begin{array}{llllll} \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d}^2 f}{\mathrm{d} x^2}\\\\ \textup{solve}\left (g(x)=0,x\right) \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP mat afl virker lidt svær ( 3 opgaver nederst)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.