Matematik

Nogle der kan løse denne for mig med mellemregninger? (komplekse tal)

12. december 2020 af minfarlugter (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe med denne, med mellemregninger

Vedhæftet fil: opgave 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvor er dit eget forsøg?


Svar #2
12. december 2020 af minfarlugter (Slettet)

Jeg har ingen form for forståelse for hvordan jeg løser denne form for opgaver. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2020 af MandenMedMangeHatte

Så må du hellere læse kapitlet om komplekse tal i din matematikbog igennem igen. Studieportalen er ikke en gratis "lektielavningsside".

Giv et forsøg og så kan du blive hjulpet på vej.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Det komplekse tal:}&z=\frac{2e^{\textbf{\textit{i}}}\cdot \frac{5\pi}{6}}{-1+\textbf{\textit{i}}}&\textup{forl\ae nges med }(-1-\textbf{\textit{i}})\\\\& z=\frac{2e^{\textbf{\textit{i}}}\cdot \frac{5\pi}{6}\cdot \left (-1-\textbf{\textit{i}} \right )}{\left (-1+\textbf{\textit{i}} \right )\cdot \left (-1-\textbf{\textit{i}} \right )} \\\\&z=\frac{2e^{\textbf{\textit{i}}}\cdot \frac{5\pi}{6}\cdot \left (-1-\textbf{\textit{i}} \right )}{1+1}\\\\& z=e^{\textbf{\textit{i}}\cdot \frac{5\pi}{6}}\cdot \left ( -1- \textbf{\textit{i}}\right )\\\\& z=e^{\textbf{\textit{i}}\cdot \frac{5\pi}{6}}\cdot e^{\textbf{\textit{i}}\cdot \frac{-3\pi}{4}}\cdot \sqrt{2}\\\\& z=\sqrt{2}\cdot e^{\textbf{\textit{i}}\cdot \left (\frac{5\pi}{6}-\frac{3\pi}{4}\right )} \\\\& z=\sqrt{2}\cdot e^{\textbf{\textit{i}}\cdot \frac{\pi}{12} } \end{array}


Skriv et svar til: Nogle der kan løse denne for mig med mellemregninger? (komplekse tal)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.