Matematik

tag på et hus

15. december 2020 af faxemanden1337 - Niveau: 7. klasse

Et udhus med fladt tag er 4,5 m langt og 3,8 m bredt. Taget går 10 cm ud over væggen hele vejen rundet.

1 dm3 sne vejer ca. 100 g. Hvor meget vejer den sne, der ligger på taget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af janhaa

V = 3,008 m3 = 3008 dm3

m = 3008*100 g = 300,8 kg


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af mathon

Hvor højt er snelaget?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2020 af janhaa


Svar #4
15. december 2020 af faxemanden1337

16cm højt


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2020 af mathon

 \small \begin{array}{lllll} \textup{Tagsnemasse:}&m=\left ((4.7\:m) \cdot \left(4\;m \right)\cdot (0.16\;m) \right)\cdot \left ( 100\;\frac{kg}{m^3} \right )=300.8\;kg \end{array}


Skriv et svar til: tag på et hus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.