Matematik

Volumen

04. januar 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau

Har lidt svært med at komme i gang med opgaven

jeg ved at det involverer noget med formlen for cylinderens rumfang

Vedhæftet fil: 2021-01-04 (2).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll}& V_{\textup{tr\ae }} = l \cdot b \cdot h - \frac{\pi}{4} \cdot h \cdot d^2=\left ( l\cdot b-\frac{\pi}{4}\cdot d^2 \right )\cdot h=\left ( l\cdot b-\frac{\pi}{4}\cdot 6^2 \right )\cdot h = \left ( l\cdot b-9\pi \right )\cdot h \end{array}\end{array}


Svar #3
06. januar 2021 af javannah5

hvordan finder jeg frem til hvad I, b og h er, hvis jeg nu også skal regne mig frem til hvad volumen af træet er, når cylinderen er udskåret?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2021 af mathon

Der bedes kun om
et udtryk for træets
volumen udtrykt ved
\small l,b \textup{ og }h uspecificeret.
 


Skriv et svar til: Volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.