Matematik

Funktion

06. januar 2021 af Sigurdsen - Niveau: 9. klasse

Jeg har et spørgsmål som lyder følgende:

Familien Hansen vil lave en regtangulær tilbygning på 24 m² til deres hus

Jeg skal udfylde en tabel som viser sammenhængen mellem tilbygnings længde x og bredde f(x) ved et areal på 24 m². Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af ringstedLC

Arealet af et rektangel er l · b:

\begin{align*} 24 &= x\cdot f(x) \\ f(x) &= \frac{24}{x}\;,\;x>0 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2021 af mathon

             \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{1.}\\&& l(b)=\frac{24\;m^2}{b}\\& \textup{eller}\\\textbf{2.}\\&& b(l)=\frac{24\;m^2}{l} \end{array}


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.