Fysik

UDREGNING - SKYBRUD

07. januar 2021 af megadoom123 - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse følgende opgave og skal bruge formlen N = P * a, men ved dog ikke hvordan jeg finder arealet. ANYONE...?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Du finder trykket fra vandet med formlen

p = ρ*g*h

hvor h er de 37,5m.

Arealet af dækslet finder du som arealet af en cirkel:

A = π*r2

hvor r er de 0,29m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2021 af janhaa

A=\pi*r^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2021 af janhaa

p=\rho g h


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2021 af janhaa

p=F/A


Svar #5
07. januar 2021 af megadoom123

mange tak for svar


Skriv et svar til: UDREGNING - SKYBRUD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.