Matematik

Trigonomisk funktion

08. januar 2021 af frozone7 - Niveau: A-niveau

hej er der nogle som kan hjælpe med opgave b)? jeg får perioden T til 12.6


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2021 af mathon

               \small T = 4


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. januar 2021 af Krollo (Slettet)

Som #1 siger, er T=4. Her er udregningen:

T=\frac{2\pi}{b}=\frac{2\pi}{\frac{1}{2}\pi}=4

Det ses nemlig, at b= 1/2 · π.


Svar #3
08. januar 2021 af frozone7

iskodlt, får den også til 4 nu 


Skriv et svar til: Trigonomisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.