Matematik

gør rede for hvad tallene a og b betyder

08. januar 2021 af pringleslover - Niveau: B-niveau

tror jeg har rimelig styr på opgave a, men b og c tilgængæld.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Funktion:}\quad f(x)=255\cdot 1.097^x\\\\ b=255\textup{ er startbanel\ae ngden i h\o jden }0\\\\ a=1.097\textup{ er fremf\o ringsfaktoren pr. meter h\o jdestigning over havoverfladen} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2021 af mathon

     \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Funktion:}& f(x)=255\cdot 1.097^x\\\\\textup{Fordoblings-}\\ \textup{konstanten:}\\& X_2=\frac{\ln(2)}{\ln(1.097)}=\frac{\log(2)}{\log(1.097)}=7.49\;(m)\\\\ \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2021 af ringstedLC

b) a = 1.097 er fremføringsfaktoren pr. 1000 fod over havoverfladen.

c) Fordoblingskonstanten = 7.49. Det vil sige, at en startbane i 7490 fod o. h. skal være dobbelt så lang som en, der ligger i højde med havet for en Cherokee flyvemaskine.


Skriv et svar til: gør rede for hvad tallene a og b betyder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.