Matematik

Vektorfunktioner: Bestem em parameter fremstilling til parameterkurven for vektorfunktionen.

10. januar 2021 af Elninoo - Niveau: A-niveau


En som kan hjælpe med den vedhæftet opgave. Tusind tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2021 af AMelev

Se formelsamling side 31 (188)& (189).
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{en retningsvektor}\\ \textup{er:} \\& \frac{\mathrm{d} \overrightarrow{s}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 6t^2-8t\\ 4t-2 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktioner: Bestem em parameter fremstilling til parameterkurven for vektorfunktionen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.