Matematik

Spørgsmål til opgave i Pythagoras' sætning

13. januar 2021 af hjælpmigtak0 - Niveau: C-niveau

hej med jer. 

som overskrifter siger, så har jeg et spørgsmål/brug for hjælp til en opgave. jeg har vedfætet et billede af opgaven - det er ogpave 4. 

jeg har lavet en udregning:
S2+T2=R2
12^2+T^2=16^2
144+T^2=256
T^2=256-144
T= √112 =10.5

men som det fremgår på billedet, er resultatet forkert

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll}& \sqrt{112}=10.583 \\\\ \textup{s\aa \ pr\o v med}&10.6 \end{array}


Skriv et svar til: Spørgsmål til opgave i Pythagoras' sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.