Matematik

Sandsynlighed, mangler hjælp

15. januar 2021 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Har denne opgave, hvor jeg har lavet a) og b), men er meget i tvivl om hvordan jeg laver c og d. Til a) har jeg brugt kommandoen BinomialCdf for at finde den kummulerede sandsynlighed, og til b) har jeg brugt kommandoen BinomialPdf for at finde punktsandsynligheden. Alt hjælp til c) og d) vil. være værdsat :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2021 af janhaa

Bin(n,p) \sim N(\mu,\sigma)

?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2021 af janhaa

c)

P(X\geq 40)=1-P(X \leq 40)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2021 af janhaa

N(40,2.83)\\ \\ P=1-\Phi(0)=0,5


Skriv et svar til: Sandsynlighed, mangler hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.